طرح توجیهی نایلون و نایلکس وگرانول از ضایعات پلی اتیلنی

دانلود طرح توجیهی نایلون و نایلکس وگرانول پلاستیک از ضایعات پلی اتیلنی طرح توجیهی تولید نایلون و نایلکس دانلود طرح توجیهی تولید نایلون و نایلکس طرح توجیهی بازیافت نایلون طرح توجیهی کارخانه نایلون طرح توجیهی تولید نایلون دسته دار طرح توجیهی تولید نایلون دستی طرح توجیهی تولید نایلون و چاپ روی آن طرح توجیهی رایگان نایلون طرح توجیهی تولید نایلون حبابدار

Nylon and Nylex Vgranvl

 

موضوع : طرح توجیهی نایلون و نایلکس وگرانول از ضایعات پلی اتیلنی

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح توسعه تولید نایلون و نایلکس وگرانول از ضایعات پلی اتیلنی

خلاصه طرح
نایلون،نایلکس و گرانول از ضایعات پلی اتیلنی نام محصول
۱۱۰تن در سال نایلون و نایلکس ظرفیت پیشنهادی طرح
بسته بندی مواد غذایی و مصارف عمومی خاص و موارد کاربرد
پلی اتیلن سبک، پلی اتیلن ضایعاتی، مستربچ مواد اولیه مصرفی
مستقیم ۳ نفر غیر مستقیم ۶ نفر اشتغال زایی(نفر)
۱۲۰۰ زمین مورد نیاز(۲m)
۲۰ اداری
زیر بنا
۲۰۰ تولیدی(۲m)
۷۰ انبارمواد اولیه و محصولات(۲m)
۱۰۰ نگهبانی ویک فضای سقف دارجهت جدا سازی (۲m)
۱۱۰ تن پلی اتیلن و ضایعات میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی
۲۰۰ آب(۳m) میزان مصرف سالانه
یوتیلیتی
۶۳ برق (آمپر)
– ارزی(یورو) سرمایه گزاری ثابت طرح
۳۰۱ ریالی(میلیون ریال)
۳۰۱ مجموع(میلیون ریال)

– نام و کد محصول:۱-۱
نایلون پلیمری است که درسال ۱۹۳۵ توسط والاس کارتروز متخصص شیمی آلی شرکت دوپونت که یکی از بزرگترین تولید کننده های مواد شیمیایی در آمریکا و جهان است ساخته شد. کارتروز۷ سال بر روی این پروزه فعالیت نمود تا در نهایت موفق شد در سال۱۹۳۸ اولین محصول نایلونی را که مسواکی با الیاف نایلون بود تولید نماید. سپس مشهورترین محصول نایلونی که همان جوراب نایلونی زنانه است.در تاریخ ۵ می ۱۹۴۰ به بازار عرضه شد. برای تبلیغ نایلون آن را به استحکام فولاد و به خوبی و لطافت تار عنکبوت تعبیر کرده اند.
امروزه نایلون در شمار عظیمی از محصولات همچون چتر نجات ،لاستیک ماشین،چادر،طناب و بسیازی از ابزار نظامی استفاده می شود.با وجود این ما همچنان به جوراب زنانه می گوییم جوراب نایلون.
اما در جامعه ایران نایلون در میان مردم عمدتا به کیسه هایی که برای بسته بندیهای مختلف(میوه،لوازم خانگی کلیه قطعات الکتریکی ،چوبی و فلزی)بکار می رود اطلاق می شود حال ممکن است این محصولات از نظر جنس و ساختار فیزیکی و شیمیایی با هم متفاوت باشند و اما در مهندسی شیمی نایلون گریدهای مختلف داشته (گرید ۶ وگرید ۶۶ و…) که از جنس پلی آمید بوده و کلا متفاوت از چیزی است که در بین عموم رواج دارد ولی در طرح حاضر منظور محصولاتی است که از پلی اتیلن سبک و پلی اتیلن ضایعاتی تولید شده است.
عنوان طرح حاضر (( تولید نایلون ،نایلکس و گرانول از ضایعات پلی اتیلنی))می باشد.در طبقه بندی محصولات تولیدی وزارت صنایع دو کد آیسیک ۳ وجود دارد که این عنوان را در بر می گیرد.این دو کد تعرفه عبارتند از:
کد ۲۵۲۰۱۵۱۵:کیسه نایلونی
کد ۲۵۲۰۱۵۱۴:کیسه پلی اتیلنی
کیسه پلی اتیلنی که مجموعه گسترده ای از کیسه های با ضخامتهای متوسط تا ضخیم را در بر گرفته و عمدتا جهت مصارف بسته بندی خاص (صنایع شیمیایی،کشاورزی و…)استفاده می شود،منظور این طرح نمی باشد.

۲-۱-شماره تعرفه گمرکی:
طبق بررسی های انجام شده از اداره گمرک جمهوری اسلامی ایران کد تعرفه ای با عنوان دقیق ((نایلون ،نایلکس و گرانول از ضایعات پلی اتیلنی )) وجود ندارد ولی این محصولات تحت شماره تعرفه زیر مبادله وثبت می شوند:
۳۹۲۳۲۱۹۰ با عنوان :کیسه های کوچک از پلی اتیلن بجز کیسه خون و کیسه های ۵ لایه مقام در برابر نفوذ هوا و اکسیژن.
۳-۱- شرایط واردات و صادرات:
مطابق مقررات صادرات و واردات بازرگانی کد تعرفه فوق الذکر به صورت زیر می باشد:
جدول۱-۱- شرایط واردات کد تعرفه ۳۹۲۳۲۱۹۰
سال کد تعرفه حقوق ورودی شرایط ورود

حقوق پایه سود بازرگانی
۱۳۸۴ ۳۹۲۳۲۱۹۰ ۴ ۲۶ ۱ KG
۱۳۸۳ ۳۹۲۳۲۱۹۰ ۴ ۲۶ ۱ KG
۱۳۸۲ ۳۹۲۳۲۱۹۰ – ۲۶ ۱ KG
۱۳۸۱ ۳۹۲۳۲۱۹۰ – ۲۶ ۱ KG

شایان ذکر است که حقوق ورودی مندرج در جدول فوق شامل حقوق پایه و سود بازرگانی است. طبق ماده ۲ قانون تجمیع عوارض مصوب ۲/۱۱/۱۳۸۲ هیات وزیران ٬حقوق پایه٬ حقوق گمرکی٬ مالیات٬ حق ثبت سفارش کالا٬انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای صادراتی تجمیع گردیده است و معادل ۴% ارزش گمرکی کالاها تعین می شود. به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی حقوق ورودی اطلاق می گردد.
این محصول طبق ماده ۲ قانون مقررات صادرات و واردات ایران (مصوب ۴/۴/۱۳۷۲ مجلس شورای اسلامی )دارای شرایط ورودی شماره یک می باشد.
ماده ۲ قانون مقررات صادرات و واردات ایران : کالاهای صادراتی و وارداتی به سه گروه تقسیم می شوند :
۱- کالاهای مجاز :کالایی که صدور یا ورود آن با رعایت ضوابط نیاز به کسب مجوز ندارد.
۲- کالای مشروط : کالایی که صدور یا ورود آن با کسب مجوز امکان پذیر است.
۳- کالای ممنوع: کالایی که صدور یا ورود آن به موجب شرع مقدس اسلام و یا به موجب قانون ممنوع است.
این محصول از نظر شرایط صادرات نیزجزء کالاهای مجاز بوده یعنی صادرات آن با رعایت ضوابط نیاز به کسب مجوز ندارد.با توجه به اینکه این محصول دارای ارزش افزوده بوده قطعا از مشوق های صادراتی نیز برخوردار بوده و حمایتهای دولتی را نیز در زمینه صادرات در پی دارد.
۴-۱- بررسی و ارائه استاندارد :
طبق بررسی های انجام شده از شرکتهای مختلف تولید کننده٬ مشخصات فنی و استاندارد های کیسه های نایلونی به شرح زیر می باشد :


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 44

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط