صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما

دانلود مقاله علم الکترونیک

Paper electronics

دانلود مقاله علم الکترونیک

مقدمه

علم الکترونیک و دیجیتال در طول کمتر از ۴۰ سال توانسته بجای یک ترانزیستور روی یک قطعه، بیش از صدها میلیون ترانزیستور روی همان قطعه جای دهد که خود بیانگر گوشه ای از شتاب رشد تکنولوژی آنها می باشد. این پیشرفت تکنولوژی زمینه را برای ساخت قطعات دیجیتالی و میکروپروسسورها فراهم کرده است.

با ساخت میکروپروسسورها تحولی شگرف در ساخت تجهیزات الکترونیکی نظیر
لوازم خانگی، تجهیزات صنعتی، تجهیزات پزشکی و تجهیزات تجاری و … بوجود آمده است که بدون آن تصور تجهیزات و وسایل پیشرفته جهان امروز غیر ممکن است. بعنوان نمونه می توان از کامپیوترهای PC، ربات ها، تلفن های همراه، انواع سیستم های اتوماسیون نظیر

(Distributed System Control) DLC، (Proamable Logic Controg) PLC و انواع وسایل دیجیتالی مدرن نام برد. میکروکنترلرها نیز، قطعه ی شبیه به میکرو پروسسورها بوده که به دلیل ساختار ویژه، در کاربردهای کنترلی کارایی بیشتری از خود نشان می دهد.

در کشور ما میکروکنترلرهای خانواده ۸×۵۱ و بخصوص ۸۹۵۱ (میکروکنترلر شبابه  ۸۰۵۱ با ؟ ) و ۸۹۲۰۵۱ (میکرو کنترلر ۲۰ پایه با تمام قابلیت های داخلی ۸۰۵۱ و  ۲k حافظه ؟ کاربرد فراوانی داشته و همچنین خواهد داشت. کمتر دانشگاه یا شرکت یا مؤسسه ای می توان یافت که در کارهای آزمایشگاهی، تحقیقاتی و بخصوص کارهای تولیدی دیگر، تجاری و صنعتی از آن استفاده نکرده باشد و کارآیی آنرا نداند. متأسفاه منابعی که در این زمینه وجود دارد یا کتابهای شرکت سازنده IC می باشند که استفاده از آن، بدون تخصص و تجربه، عملاً امکان پذیر نیست و یا ترجمه بعضی از کتب خارجی است که بدلیل عدم سازگاری با سیستم آموزشی مؤسسات و دانشگاه ها، کتاب سنگین و بعضأ غیر قابل استفاده ای می باشد. بخصوص اینکه در این کتابها پایه و اصول میکروکنترلر تفهیم نشده است. بلکه مستقیمأ سراغ استفاده، آنهم متناسب با ساختار و فرهنگ خودش پرداخته است که معمولاً جز بخشی از آن، آنهم برای افراد با تجربه قابل استفاده نمی باشد.

فهرست مطالب

مقدمه ۵
تعریف مقاله ۶
سخت افزار مدار ۹
تعریف فونت حروف ۱۴
تاریخچه مختصری از ۸۰۵۵ ۱۵
RST 16
(Externap Access) EA 16
(Program Stor Isnable)PSEN 17
(Address Latch Enanble) ALE 17
یورت صفر ۱۷
دستور Mov 18
دستور ADD 18
دستورات پرش غیر شرطی ۲۰
دستورات CALL 20
ACALL (فراخوانی مطلق) ۲۱
ضرب اعداد بی علامت ۲۲
دستور مقایسه ۲۳
تبادل اطلاعات سریال داده بین میکروکنترلر و کامپیوتر ۲۳
ارسال نیمه و تمام دو طرفه ۲۴
بیت های شروع و ختم: ۲۵
سرعت انتقال داده ۲۵
طبقه بندی تبادل داده ۲۶
بررسی سیگنال دست دهی ۲۳۲RS : 26
۱ ـ DTR (آمادگی پایانه داده): ۲۷
۲ ـ DSR (آماده دریافت داده و یا مجموعه داده آماده): ۲۷
۳ ـ RTS (تقاضای ارسال) ۲۷
۴ ـ CTS ( جالی برای ارسال) ۲۸
۵ ـ CD یا DCD (تشخیص حامل، یا تشخیص حامل داده) ۲۸
۶ ـ RI (اعلام زنگ) ۲۸
اتصال ۸۰۵۵ به ۲۳۲ RS 28
۲۳۲MAX 29


تعداد صفحات : 30 | فرمت فایل : word

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود