صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » فنی و مهندسی  »  مقاله اصول کار و تعمیر مانیتورهای CRT

مقاله اصول کار و تعمیر مانیتورهای CRT

دانلود مقاله اصول کار و تعمیر مانیتورهای CRT تحقیق مقاله در مورد مانیتور مقاله در مورد مانیتور lcd مقاله در مورد مانیتور crt مقاله در مورد مانیتور led مقاله مانیتورینگ شبکه مقاله در مورد مانیتورهای led مقاله در مورد مانیتورینگ شبکه مقاله درباره مانیتورهای lcd مقاله انواع مانیتور مقاله درمورد انواع مانیتور اصول کار و تعمیر مانیتورهای crt تعمیر مانیتورهای crt آموزش تعمیر مانیتور crt تعمیر مانیتور crt ال جی

Paper work and repair of CRT monitors

مونیتورهای کامپیوترهای امروزی

مونیتورهای کامپیوتر رد واقع از نمونه‌های قدیمی و منسوخ شده پایانه رادیو تله تلیپ منتج شده و جای آنها را گرفته اند. نمایشگرهای اولیه که فقط می توانستند متن را به صورت تک رنگ نشان دهند امروزه به مونیتورهای پیشرفته ای تبدیل شده اند که می توانند تصاویر بلادرنگ زنده ای با تفکیک پذیری بالا و تعداد رنگهای بی سابقه را نشان دهند.

رشد انفجاری کامپیوتر های قابل حمل نیاز به کسب اطلاعات در مورد عملکرد و تعمیر نمایشگر های تک رنگ و رنگی و کریستال مایع LCD مسطح را تشدید کرده است.

اصول عملکرد مونیتورهای مبتنی بر لامپ های اشعه کاتدی

مونیتورهای مبتنی بر لامپ های اشعه کاتدی CRT در واقع از شگفتیهای دنیای مهندسی می باشد. اگر چه در دهه‌های اخیر قطعات و اجزای تشکیل دهنده این دستگاهها پیشرفتهای تلویزیونی پیروی می کنند که از سال ۱۹۵۰ بدون تغییر باقیمانده است.

به ط.ر کلی می توان عملکرد مونیتور را به ۵ قسمت مجزا تفکیک کرد.

قسمتهای مزبور عبارتند از CRT. مدار راه انداز ویدئو مدل راه انداز عمودی. ولتاژ بالا و منبع تغذیه.


تعریف CRT

لامپ اشعه کاتدی یا(CRT) در اصل لوله ای است که داخل آن خلأ ایجاد شده است.

یک سر CRT به صورت لوله ای طویل با گردن باریک می باشد در حالی که سر دیگر آن پهن و تقریباً مسطح است.

سطح داخلی نمای جلویی CRT با فسفر پوشانده شده است در سمت نازک لامپ قطعه‌ای به نام کاتد وجود دارد، که انرژی به آن اعمال شده، و درجه حرارت آن به میزان زیادی بالا می رود. کاتد در دمای بالا الکترون آزاد می کند. اگر ولتاژ مثبت بسیار زیادی به صفحه جلویی CRT اعمال شود. الکترونهای آزاد شده از کاتد (با بار منفی) شتاب گرفت به سمت صفحه می کنند.

اگر الکترونها با سرعت زیاد حرکت کنند به فسفر موجود در سطح داخلی نمای جلویی برخورد کنند نور ایجاد می شود.

با کنترل جهت و شدت جریان الکترونها که به سطح صفحه هدایت می شوند. تصویر قابل مشاهده ای ایجاد خواهد شد. پیکسلها کوچکترین بخش قابل کنترل تصویر بر روی صفحه نمایش را تشکیل می دهند.


تعداد صفحات : 18 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود





هشتگ : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,